Upoznajte Karamarko Consulting
Dr. sc. Nikola Karamarko, dipl.oec. hotelij. i turizma

Profesionalna karijera

Profesionalna karijera 1996. - 2020.:

2003. - 2020. - Direktor i vlasnik Karamarko Consultinga d.o.o. Rijeka, nezavisni samostalni je konzultant za hotelijerstvo i turizam za usluge savjetovanja u vezi s poslovanjem i upravljanjem u ugostiteljstvu i turizmu.

2001. - 2003. Generalni direktor i Predsjednik Uprave Liburnija Rivijera Hoteli d.d. Opatija, projekt manager je adaptacije na 5 zvjezdica Hotela Ambasador Opatija, Strateškog razvojnog plana i Plana upravljanja imovinom LRH, uvođenja jedinstvenih međunarodnih hotelskih standarda i dr.

Od 2002. izabran je za člana Savjeta Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice za Kongresnu i Incentive djelatnost - Hrvatski Kongresni i Incentive ured pri Hrvatskoj turističkoj zajednici.

1998. - 2001. generalni direktor i projekt manager u Milenij Hoteli (ex Ugo hoteli d.o.o.) - Hotel Milenij Opatija, koncept, projektiranje, izgradnja, otvorenje i uvođenje Hotela Millennium u Deluxe Colection branda World Hotels & Steigenberger Reservation Service, te priprema za izgradnju i adaptaciju više opatijskih hotela projektirane kategorije četiri i pet zvijezdica.

Od 2001.g izabran je za dopredsjednika Hrvatske udruge poslodavaca u ugostiteljstvu i turizmu i u Predsjedništvo Hrvatske udruge hotelijera.

Upisan je u Zlatnu knjigu najuspješnijih hrvatskih poduzetnika u 2000. godini.

Profesionalna karijera 1971. - 1996.:

Realizirani projekti:
Milenij hoteli,
Hotel Milenij*****, Opatija

Koncept i izrada: Quintus marketing 2010. Karamarko Consulting 2021. Sva prava pridržana.